Carrière & Opleiding

Verbeter je poster

Op 15 februari 2017 vond de KNCV Academy workshop ‘hoe verbeter ik mijn wetenschappelijke poster’ plaats in het Coachhuis in Utrecht.

Wetenschapper in de picture

‘Veel van de bedenkingen die wetenschappers tegenhouden om in de media op te treden, zijn oplosbaar door kennis en vaardigheden’, schrijft Elroy Cocheret de la Morinière, auteur van het boek Impact! Via de nieuwsmedia: een hoe?- en doe!-boek voor wetenschappers.

Maart KNCV-carrièremaand

In maart staat KNCV Academy volledig in het teken van persoonlijke ontwikkeling en carrière. Met drie workshops wil KNCV Academy chemici helpen om beter te functioneren in hun baan, meer plezier en voldoening uit hun werk te halen en ze ondersteunen bij wellicht een nieuwe carrièrestap.

Wat doet het Jong KNCV-bestuur voor jou?

De KNCV is niet alleen een vereniging voor professionele chemici, maar ook voor chemici in wording. Voor die laatste groep is er zelfs een speciale subvereniging: Jong KNCV. Het bestuur van Jong KNCV is er om de belangen van de jonge leden van de KNCV te behartigen en om extra activiteiten voor hen te organiseren. Zo staan er binnenkort een bedrijfsbezoek en een interessante carrièreavond op het programma!

Naar boven