Nauta Masterclasses

-

Meer informatie

Eind augustus verzorgt professor Tracy Handel van de University of California San Diego de Nauta Masterclasses.

Van 28 tot 30 augustus vinden weer de Nauta Masterclasses plaats, die in het teken van de farmacochemie staan. Dit keer zal professor Tracy Handel van de University of California San Diego spreken over de structurele aspecten van chemokine receptoreiwitten, die een belangrijke rol spelen bij kanker, HIV-infectie  en arteriosclerose.

Aansluitend op de masterclasses  vindt  een symposium plaats van het ITN Marie Curie netwerk ONCORNET (Oncogenic Receptor Network of Excellence and Training). Tijdens dit symposium zullen gerenommeerde wetenschappers als ook promovendi van het ONCORNET-consortium spreken.

De masterclasses  zijn een initiatief van en worden gefinancierd door de Nauta Stichting. Deze stichting is genoemd naar professor en VU-hoogleraar Wijbe Nauta, die in de jaren zestig de farmacochemie in Nederland introduceerde en ook de eerste hoogleraar farmacochemie werd.

Professor Martine Smit van de VU, afdeling Scheikunde & Farmaceutische Wetenschappen, coördineert dit jaar de masterclasses. Voor meer informatie over deze en andere activiteiten zie www.nautafoundation.com.

Deel deze pagina
Agenda aanvullen

Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda.

Evenement aanmelden

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van C2W.

Meld je nu aan!

Word abonnee/lid

Sluit nu een abonnement af of word lid van de KNCV en ontvang elke week het laatste nieuws, digitaal of op papier. 

Sluit nu een abonnement af!

Naar boven