Achtergrond

Omstreden titaandioxide nanodeeltjes Premium

Patrick Marx | maandag 28 november 2016
(Agri)food, Nanotechnologie

Hoewel we al sinds 1969 titaandioxide als kleurstof binnenkrijgen, is het niet zeker of het veilig is. De meningen zijn verdeeld.

Oktober leek titaandioxidemaand, door een reeks aan Nederlandse publicaties over de gezondheidseffecten van deze stof. Ze volgen op het verschijnen van twee rapporten, van de European Food Safety Authority (EFSA) en het RIVM...

Alles lezen en onbeperkte toegang?

Word nu lid van de KNCV en geniet van vele voordelen, waaronder het tijdschrift C2W en onbeperkt toegang tot alle online content! 

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van C2W.

Meld je nu aan!

C2W Social Media

Logo Twitter

Logo Linkedin

Wordt abonnee/lid

Logo KNCV

Sluit nu een abonnement af of word lid van de KNCV en ontvang elke week het laatste nieuws, digitaal of op papier. 

Sluit nu een abonnement af!