Media

Koken inspireert, aldus Chemistry in your kitchen Premium

Puck Moll | maandag 6 februari 2017

Ben je benieuwd naar de chemie achter een kookproces? Of wil je een betere kok worden die wel eens durft te experimenteren? Matthew Hartings neemt je op sleeptouw in Chemistry in your kitchen.

Hoe vaak sta je werkelijk stil bij de rol van afzonderlijke ingrediënten in een recept? Toch is dat de basis voor een goed begrip van een experiment, of dat...

Alles lezen en onbeperkte toegang?

Word nu lid van de KNCV en geniet van vele voordelen, waaronder het tijdschrift C2W en onbeperkt toegang tot alle online content! 

Agenda
Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van C2W.

Meld je nu aan!

C2W Social Media

Logo Twitter

Logo Linkedin

Wordt abonnee/lid

Logo KNCV

Sluit nu een abonnement af of word lid van de KNCV en ontvang elke week het laatste nieuws, digitaal of op papier. 

Sluit nu een abonnement af!