Media

Tips uit C2W life sciences 3

Arjen Dijkgraaf | maandag 20 februari 2017
Beleid & Bedrijfsvoering

Is je nieuwste grootschalige wetenschappelijke samenwerkingsproject een framework, een roadmap, een initiatief of een moonshot?

De nieuwsredactie van Nature nam onlangs de politieke cultuur rond dit thema ongenadig op de hak: zegt de gekozen term iets over het project of doen de initiatiefnemers maar wat? De meegeleverde online-buzzwordgenerator is het proberen waard. Wil je richting geven en prioriteiten stellen, moet het project vooral doelstellingen voor een volgend project opleveren, en moet iedereen meebetalen inclusief NWO? Nature’s advies: noem het een roadmap. 

Flauw

Wil je te koop lopen met je favoriete bezigheid? Bij printing-on-demandservice Zazzle levert het trefwoord chemistry 20.850 heren- en 16.233 dames-T-shirts, 18.552 koffiemokken en 2.806 muismatten op. Naast structuurformules van stimulerende middelen zitten er vooral verwijzingen naar het periodiek systeem tussen: bestaande en fantasie-elementen, en letterspelletjes in het genre S C He I K U Nd I Ge. De beste reden om van aankoop af te zien staat óók op zo’n mok: Once, I told a chemistry joke. There was no reaction.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van C2W.

Meld je nu aan!

C2W Social Media

Logo Twitter

Logo Linkedin

Wordt abonnee/lid

Logo KNCV

Sluit nu een abonnement af of word lid van de KNCV en ontvang elke week het laatste nieuws, digitaal of op papier. 

Sluit nu een abonnement af!