Mens & Molecule

Welkom bij Mens & Molecule, het vakblad voor moleculair Vlaanderen.

Mens & Molecule verschijnt tienmaal per jaar in negen edities, waarbij het septembernummer een dubbelnummer is. Het bevat nieuws, achtergronden, interviews en arbeidsontwikkelingen uit de wereld van de chemie, life sciences, proces- en laboratoriumtechnologie.

Mens & Molecule bericht over ontwikkelingen zowel aan universiteiten en onderzoekslaboratoria als binnen bedrijven en organisaties die zich op commerciële wijze met chemie bezig houden. Hierbij ligt een sterke focus op Vlaanderen, maar er is ook veel aandacht voor Europa en de rest van de wereld.

Het blad wordt samengesteld door een onafhankelijke redactie bestaande uit professionele redacteuren en journalisten met grondige kennis van chemie en aanpalende vakgebieden.

Mens & Molecule is het officiële orgaan van de Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging, KVCV.

Bekijk hier het laatste nummer van Mens & Molecule

Voir ici La dernière édition de MeMo

 

KVCV
De Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging is de beroepsvereniging van alle Vlaamse chemici, ongeacht hun diploma. De KVCV wil de brug slaan tussen onderwijs, industrie en maatschappij.

Abonnement
U ontvangt Mens & Molecule als u lid bent van de KVCV. Meer informatie over het lidmaatschap vindt u op de website van de KVCV.

Wilt u wel Mens & Molecule ontvangen, maar geen lid zijn van de KVCV, dan kunt u ook een los abonnement nemen. U kunt daarvoor terecht bij Abonnementenland.


Adverteren in Mens & Molecule
Bekijk hier de tarieven en planning 2017

Deel deze pagina

Lid worden van de KVCV? Ontdek de voordelen!

KVCV

De KVCV is ook op Facebook te vinden:

KVCV op Facebook

Naar boven