Advertorial

Een advertorial is een vorm van content, naast redactionele artikelen, partner content en advertenties.

Een advertorial laat zich het best omschrijven als een geschreven advertentie. De inhoud is de mening en zienswijze van een derde partij en vertegenwoordigt niet die van de redactie. Die derde partij kan een bedrijf zijn dat een specifiek product of ontwikkeling onder de aandacht wil brengen, maar ook een onderzoeksinstituut of een vereniging.

De inhoud heeft doorgaans een commercieel oogmerk en is dan ook minder kritisch dan je van een redactioneel artikel of partner content mag verwachten. 

Door Advertorial

‘Incyte Arc is making life much easier’

vrijdag 6 december 2019

Hamilton has recently introduced the intelligent Incyte Arc sensor. It offers on-line viable cell density measurements in real-time paired with integrated intelligence that leverage Hamilton’s proven Arc technology, saving space and cost.

AI saves batches in pharma

vrijdag 6 december 2019

Artificial intelligence is playing an increasingly important role in bioprocessing. Kai Touw explains Sartorius Stedim Biotech’s approach to these developments.

Bewust van veiligheid

donderdag 10 oktober 2019

Met nieuwe apparatuur helpt Denios laboratoria om te gaan met gevaarlijke stoffen. Maar ook de gebruiker moet een handje helpen. Op een chemisch laboratorium werk je regelmatig met stoffen die je liever niet inademt of op je huid krijgt. Maar als je deze chemicaliën al tientallen keren zonder problemen hebt gebruikt, denk je misschien...

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van C2W.

Meld je nu aan!

Wordt abonnee/lid

Logo KNCV

Sluit nu een abonnement af of word lid van de KNCV en ontvang elke week het laatste nieuws, digitaal of op papier. 

Sluit nu een abonnement af!