Branded content

Van grondstof tot gerealiseerd product

Advertorial | donderdag 11 april 2019

Tijdens Eurofinish + Materials 2019 op 15 en 16 mei vindt u een compleet overzicht van de gehele keten van materialen: van grondstof tot gerealiseerd product.

Materialen zijn de bouwstenen van alles om ons heen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar waar zijn onze auto’s, machines en smartphones zonder een goede, sterke basis én afwerking? Maak op Materials kennis met dé aspecten die leiden tot een goed product en ontdek op Eurofinish welke oppervlaktetechniek helpt uw product de finishing touch te geven!

Op 15 en 16 mei 2019 slaan de vakbeurzen Materials en Eurofinish de handen ineen in de Brabanthal te Leuven (België). Gedurende deze twee dagen ontdekt u wat er gebeurt als verschillende materialen en oppervlaktebehandelingen elkaar ontmoeten. Alle ingrediënten om tot duurzame ontwerpen en vernieuwende ideeën te komen zijn hierbij aanwezig: van (nieuwe) materialen, materiaalanalyse, oppervlaktetechnieken tot en met verbindingstechnieken.

Explore the future with us

Voor het eerst in de Benelux vindt een vakbeurs plaats waar alle stappen binnen deze waardeketen afgedekt worden. Van design en materiaalkeuze tot verbinden en oppervlaktebehandeling. We gaan zelfs verder. Op Eurofinish + Materials 2019 beperken we ons niet enkel tot de oplossingen zoals we die vandaag de dag kennen, maar ook de innovaties van morgen.

In het uitgebreide congresprogramma en op de demoruimtes ervaar je hoe de ontwikkelingen binnen dit vakgebied constant in beweging zijn, letterlijk en figuurlijk.


Eurofinish + Materials 2019 wordt georganiseerd door VOM vzw en Mikrocentrum op 15 en 16 mei 2019 van 10.00-18.00 uur in de Brabanthal, Leuven (België).
www.eurofinish.be
www.materials.nl