Branded content

Octrooien als marketinginstrument

vrijdag 29 juni 2018

Farmaciebedrijf EnzyPep vraagt octrooien in eerste instantie aan om te voorkomen dat anderen met zijn vindingen aan de haal gaan. Maar in de praktijk blijkt het marketingeffect ervan minstens zo belangrijk.

The digital future of bioprocessing

vrijdag 8 juni 2018

There is no way that the bioprocess industry can escape far-reaching digitalisation. It is not only a matter of replacing local PCs by web-based applications; all components of the process are linked and automated. The result is faster and better processes at less cost.

De digitale toekomst van bioprocessing

vrijdag 8 juni 2018

Ook de bioprocesindustrie ontkomt niet aan vergaande digitalisering. Daarbij gaat het niet alleen om het vervangen van de lokale pc door webbased applicaties. Alle onderdelen van het proces worden gekoppeld en geauto­matiseerd. Snellere en betere processen tegen lagere kosten zijn het resultaat.

SCIEX: directe analyse van glyfosaat

vrijdag 8 juni 2018

Samen met NofaLab Laboratories in Schiedam heeft SCIEX een betrouwbare methode ontwikkeld om glyfosaat en andere polaire pesticides, zoals glufosinaat en chloraat, aan te tonen in uiteenlopende voedingsmiddelen en voedselingrediënten. Het werkt met ionenuitwisselingschromatografie in combinatie met de SCIEX QTRAP 6500+ massaspectrometer, en leent zich voor high-throughputanalyse.

Verzilver ideeën op het 3i-Event

woensdag 11 april 2018

Op 17 april organiseert TW het eerste ‘Idea, IP en Innovation Event’ op de High Tech Campus in Eindhoven. Bezoekers krijgen de mogelijkheid te netwerken met professionals op het gebied van Intellectueel Eigendom. Wij spraken al met een aantal sprekers, en delen alvast enkele tips.

Bioprocessing in the future: single-use and continuous

vrijdag 26 januari 2018

A great deal is taking place in the bioprocessing industry. Plastic disposable drums are replacing the old-fashioned steel drums and traditional batch processes are being completely restructured. Five companies talk about the most recent developments in this industry.