Verenigingen

‘Ik heb uitdagingen nodig’

KNCV |
Beleid & Bedrijfsvoering

KNCV-officemanager Erica Rodi stelt zich voor.

Sinds begin 2018 werkt Erica Rodi officieel voor de KNCV als officemanager. Zij helpt de dagelijkse werkzaamheden van het KNCV-bureau in goede banen te leiden en is daarnaast verantwoordelijk voor een deel van de boekhouding.

‘Voorafgaand aan deze functie heb ik tien jaar bij de Vereniging van Nederlandse Tankopslagbedrijven, VOTOB, gewerkt als freelance-officemanager. Dit was een leuke baan waar ik veel ruimte had om mijn eigen systemen en gebruiken te ontwikkelen. In 2017 ben ik wegens persoonlijke omstandigheden gestopt, maar al na twee weken besefte ik dat ik niet zonder de dagelijkse uitdagingen kan die het officemanagement met zich meebrengt.’

Overzicht

‘Via-via kwam ik bij de KNCV terecht, waar behoefte bestond aan iemand die het overzicht houdt op het bureau en de dagelijkse zaken in goede banen kan leiden. Dat was koren op mijn molen. Na enkele maanden proeflopen, ben ik sinds begin 2018 officieel bij de KNCV werkzaam. Ik hoop dat ik de komende tijd de KNCV en mijn collega’s daar waar mogelijk kan helpen en ondersteunen en de werkzaamheden op het bureau meer kan structureren.

Naast mijn werk pas ik graag op mijn twee kleindochters, maak ik mooie wandelingen en lees ik graag een goed boek.’ 

Deel deze pagina
KNCV

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV) vergroot de (vak)kennis van leden, bevordert de contacten tussen leden en behartigt hun belangen in hun werkveld en richting politiek en overheid. Werk, Onderwijs en Maatschappij zijn de speerpunten van het beleid. Ook maakt de KNCV zich hard voor de beeldvorming van de chemie buiten de vereniging.

NBV

De Nederlandse Biotechnologische Vereniging (NBV) is dé beroepsvereniging van professionals werkzaam in de toegepaste life sciences. De NBV wil professionele activiteiten en maatschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening stimuleren. Daarnaast draagt de NBV bij aan een evenwichtige informatievoorziening over nut, belang en maatschappelijke betekenis van de biotechnologie.

NVBMB

De Nederlandse Vereniging voor Biochemici en Moleculair Biologen (NVBMB) is opgericht in 1927 en vertegenwoordigt de belangen van studenten en professionals in deze vakgebieden. De vereniging heeft tot doel het veld van biochemie en moleculaire biologie te stimuleren. 

Jong KNCV zoekt versterking!

Ben je lid van de KNCV en wil jij je professionele netwerk uitbreiden? Wil je samen met andere jonge chemici de KNCV vertegenwoordigen bij bedrijven en onderwijs­instellingen? Neem jij initiatief en bezit jij over organisatietalent? Dan is Jong KNCV op zoek naar jou! Mail je vragen of je sollicitatie naar ons!

Naar boven