Verenigingen

Game of Elements online

C3 | dinsdag 19 januari 2021

Wie heeft de meeste kennis over de scheikundige elementen? Daag je collega’s uit en speel Game of Elements online.

Wat is de functie van tin in blik? En hoeveel procent van de lucht bestaat uit stikstof? Twee teams geven om beurten antwoord op de vragen. Een vraag fout beantwoord? Dan moet een deelnemer van het betreffende team een opdracht uitvoeren. De opdrachten zorgen ervoor dat de spelers steeds minder kunnen bewegen. Kan het team niet meer bewegen of is de tijd op? Verloren! Meeste vragen goed binnen de tijd? Gewonnen!
Game of Elements online is niet alleen leuk om te spelen, je steekt er nog wat van op ook!   

Ga naar: exactwatjezoekt.nl/game-of-elements

 

KNCV

Logo KNCV

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV) vergroot de (vak)kennis van leden, bevordert de contacten tussen leden en behartigt hun belangen in hun werkveld en richting politiek en overheid. Werk, Onderwijs en Maatschappij zijn de speerpunten van het beleid. Ook maakt de KNCV zich hard voor de beeldvorming van de chemie buiten de vereniging.

NVBMB

Logo NBVME

De Nederlandse Vereniging voor Biochemici en Moleculair Biologen (NVBMB) is opgericht in 1927 en vertegenwoordigt de belangen van studenten en professionals in deze vakgebieden. De vereniging heeft tot doel het veld van biochemie en moleculaire biologie te stimuleren. 

NBV

NBV-logo_nieuw

De Nederlandse Biotechnologie Vereniging (NBV) is dé beroepsvereniging van professionals werkzaam in de toegepaste life sciences. De NBV wil professionele activiteiten en maatschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening stimuleren. Daarnaast draagt de NBV bij aan een evenwichtige informatievoorziening over nut, belang en maatschappelijke betekenis van de biotechnologie.

 
Jong KNCV zoekt versterking!

Ben je lid van de KNCV en wil jij je professionele netwerk uitbreiden? Wil je samen met andere jonge chemici de KNCV vertegenwoordigen bij bedrijven en onderwijs­instellingen? Neem jij initiatief en bezit jij over organisatietalent? Dan is Jong KNCV op zoek naar jou! Mail je vragen of je sollicitatie naar ons!