Verenigingen

KNCV in het kort

KNCV | donderdag 14 maart 2019

De KNCV zoekt kandidaten voor de Gouden Medaille 2019. Ken jij een talentvolle, jonge onderzoeker die excelleert binnen zijn vakgebied, nomineer die dan nu! Dat kan tot 1 mei 2019 op kncv.nl/gouden-medaille.


Sinds januari verschijnt er elke maand een nieuwe Eye-opener op onze website eye-openers.nl. Kijk bijvoorbeeld naar het filmpje van Kim Bonger, die onderzoekt hoe auto-immuunziektes ontstaan. Zelf meedoen? Mail naar info@eye-openers.nl.


Zelf een nieuwtje voor de rubriek ‘KNCV in het kort’? Mail het naar kncv@kncv.nl.

KNCV

Logo KNCV

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV) vergroot de (vak)kennis van leden, bevordert de contacten tussen leden en behartigt hun belangen in hun werkveld en richting politiek en overheid. Werk, Onderwijs en Maatschappij zijn de speerpunten van het beleid. Ook maakt de KNCV zich hard voor de beeldvorming van de chemie buiten de vereniging.

NVBMB

Logo NBVME

De Nederlandse Vereniging voor Biochemici en Moleculair Biologen (NVBMB) is opgericht in 1927 en vertegenwoordigt de belangen van studenten en professionals in deze vakgebieden. De vereniging heeft tot doel het veld van biochemie en moleculaire biologie te stimuleren. 

NBV

Logo NBV

De Nederlandse Biotechnologische Vereniging (NBV) is dé beroepsvereniging van professionals werkzaam in de toegepaste life sciences. De NBV wil professionele activiteiten en maatschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening stimuleren. Daarnaast draagt de NBV bij aan een evenwichtige informatievoorziening over nut, belang en maatschappelijke betekenis van de biotechnologie.

Jong KNCV zoekt versterking!

Ben je lid van de KNCV en wil jij je professionele netwerk uitbreiden? Wil je samen met andere jonge chemici de KNCV vertegenwoordigen bij bedrijven en onderwijs­instellingen? Neem jij initiatief en bezit jij over organisatietalent? Dan is Jong KNCV op zoek naar jou! Mail je vragen of je sollicitatie naar ons!