Verenigingen

NBC-20 online: bioTECHTalks

NBV | donderdag 13 augustus 2020

Op 10 november 2020 houdt de NBV het Nederlands Biotechnologie Congres (NBC-20) via het online-evenement bioTECHTalks

Feike Sijbesma verzorgt de openingslezing. Sijbesma is voormalig ceo en voorzitter van de Raad van Bestuur van DSM, en momenteel speciaal gezant namens het kabinet voor de coronacrisis. We sluiten het onlinecongres af met een lezing van Hanneke Schuitemaker, hoofd vaccinontwikkeling bij Janssen vaccines & prevention. Het congres vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur. We zien ernaaruit jullie op 10 november online te verwelkomen!

www.nbc.kncv.nl

KNCV

Logo KNCV

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV) vergroot de (vak)kennis van leden, bevordert de contacten tussen leden en behartigt hun belangen in hun werkveld en richting politiek en overheid. Werk, Onderwijs en Maatschappij zijn de speerpunten van het beleid. Ook maakt de KNCV zich hard voor de beeldvorming van de chemie buiten de vereniging.

NVBMB

Logo NBVME

De Nederlandse Vereniging voor Biochemici en Moleculair Biologen (NVBMB) is opgericht in 1927 en vertegenwoordigt de belangen van studenten en professionals in deze vakgebieden. De vereniging heeft tot doel het veld van biochemie en moleculaire biologie te stimuleren. 

NBV

NBV-logo_nieuw

De Nederlandse Biotechnologie Vereniging (NBV) is dé beroepsvereniging van professionals werkzaam in de toegepaste life sciences. De NBV wil professionele activiteiten en maatschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening stimuleren. Daarnaast draagt de NBV bij aan een evenwichtige informatievoorziening over nut, belang en maatschappelijke betekenis van de biotechnologie.

 
Jong KNCV zoekt versterking!

Ben je lid van de KNCV en wil jij je professionele netwerk uitbreiden? Wil je samen met andere jonge chemici de KNCV vertegenwoordigen bij bedrijven en onderwijs­instellingen? Neem jij initiatief en bezit jij over organisatietalent? Dan is Jong KNCV op zoek naar jou! Mail je vragen of je sollicitatie naar ons!